Lediga jobb

Gavle Drift & Service söker gata/parkarbetare till säsongen 2019

Om arbetsplatsen

Gavle Drift & Service är ett kommunalt bolag som arbetar med välskötta miljöer och hållbara transporter. Vi vill att alla ska uppleva Gävle som en trygg och snygg stad, därför arbetar vi alltid med utgångspunkt i samhällsnyttan och för Gävles bästa. Vi levererar drift- och servicetjänster inom mark, park, gata och fastighet till Gävle kommunkoncern.

Nu söker vi gata/parkarbetare till säsongen 2019!

Säsongsanställningen kommer att ligger under Gata- och Parkavdelningen. Avdelningen tar bland annat hand om Gävles alla skolgårdar, lekplatser, parker och grönområden så att utemiljön upplevs som trygg, är välskött, vacker och mår bra.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som säsongsanställd på Gavle Drift & Service Gata- och Parkavdelning innebär viss anläggning samt underhållsskötsel av Gävles parker och grönområden. Vi arbetar för att skapa så trivsamma och upplevelserika miljöer som möjligt för Gävleborna. Vi erbjuder tillsyn, skötsel och underhåll för våra parker, torg, gator och lekplatser.

Arbetsuppgifter inom ramen för uppdraget är bl.a.

• Gräsklippning
• Ogräsrensning
• Naturvård
• Gatuunderhåll
• Bevattning
• Sandupptagning
• Skötsel av rabatter, häckar etc.
• Planteringar Lövupptagning
• Tömning av papperskorgar
• Städning

Du kommer att ingå i ett team, men kommer även att arbeta självständigt under stora delar av dagen. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande vilket du bör känna till.

Kvalifikationer

Du har 3-årig gymnasial utbildning, gärna med inriktning naturbruk/trädgård, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har yrkesvana inom park och naturvård, så som att exempelvis köra åkgräsklippare, arbeta med ogräsrensning, sköta rabatter och häckar, lekplatsbyggnationer etc.

Som person är du en engagerad problemlösare som vill skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö. Du lägger stor vikt vid ett gott bemötande till allmänheten och är social, pålitligt och ansvarsfull. Du trivs att arbete i såväl grupp som självständigt. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav. Du bör ha grundläggande IT-kunskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Säsonganställningen sträcker sig till och med oktober ut 2019.

Ansökan

Ansökan senast: 2019-05-22

Referensnummer:   GDS19/03

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktpersoner

Carola Hallberg, Enhetschef GataPark

026-17 81 61

Johanna Bergström, HR-specialist

070-082 69 89

Facklig företrädare

Göran Wallin, Kommunal

079-072 96 18

Övrigt

Urval kommer att ske löpande under annonseringsperioden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sidan uppdaterades senast 13 maj 2019