E-faktura leverantörer

Vi arbetar för en mer effektiv och miljövänlig hantering av leverantörsfakturor. Från och med 2019 tar vi endast emot elektroniska fakturor.

Det finns en rad enkla metoder och tjänster att tillgå för att skicka e-fakturor. Vi samarbetar med InExchange och där finns det flera olika alternativ för er som leverantör att skicka e-fakturor till oss.

1. E-fakturering via InExchange fakturaskrivare

InExchange fakturaskrivare är den rekommenderade standardlösningen för dig med ett affärssystem. InExchange Fakturaskrivare är ett skrivarprogram som hjälper er att konvertera de fakturor ni skapar i ert vanliga bokföringssystem till e-fakturor.

2. Webfaktura via InExchange web

Om ni inte har ett affärssystem som möjliggör elektronisk fakturering och/eller endast skickar ett fåtal fakturor om året kan ni enkelt registrera era fakturor kostnadsfritt i InExchange webbportal.

Klicka här för att komma till webbportalen.

3. E-faktura via vår IT-partner InExchange

Om ni skickar en större mängd fakturor till oss och har ett affärssystem som kan få ut en XML-fil kan ni istället direktansluta er till InExchange.

Kontakta InExchange för att få mer information.

E-post: info@inexchange.se
Telefonnummer: 0500-44 63 60
Webbplats: www.inexchange.se

4. E-faktura via befintlig operatör

Kan ni redan idag skicka e-faktura använder ni er befintliga lösning. Ta kontakt med er operatör om ni behöver hjälp för att komma igång med e-faktura mot oss.

Referens

Fakturor som skickas till oss ska alltid innehålla en referens. Beställaren ska uppge vilken referens ni ska ange i fakturan.

Organisationsuppgifter

Bolagsnamn

 

Gavle Drift & Service AB

Organisationsnummer

 

556935-6875

GLN-nummer

 

7365569356870

Vid övriga frågor

Kontakta vår Kundservice på telefonnummer 026-17 82 00 eller skicka e-post till info@gavledriftservice.se

Sidan uppdaterades senast 14 juli 2020