Fordonsservice informationsbrev

Oktober 2018

Vi har flyttat

Som vi tidigare berättat har Gavle Drift & Service nya lokaler på Kungsbäck, granne med Gavlefastigheter. Vi på Fordonsservice har nu installerat oss och jobbar fullt ut från vår nya lokaler på Kungsbäcksvägen 56. För att fira detta har vi gått ut med en inbjudan till Öppet hus den 16 - 17 oktober. Vi hoppas att ni anmält er och att vi ses då! 

Kundservice stängt 24 oktober

Den 24 oktober mellan klockan 07:00 – 17:00 har vår Kundservice verksamhetsplanering. Det innebär att vi endast har möjlighet att ta emot akuta felanmälningar. Vid akuta fel kan ni kontakta oss via telefonnummer 026-17 82 13.

Kundservice öppnar som vanligt igen den 25 oktober klockan 07:00.

Nytt alkolås Dignita

Vi har börjat installera en ny typ av alkolås i era bilar som heter Dignita. Vi har under en längre tid haft problem med den nuvarande modellen på alkolåset i flera bilmodeller. Efter att ha följt utvecklingen hos biltillverkare och letat efter andra lösningar har vi testat Dignita och sett att den fungerat utan problem. Därför kommer vi nu löpande att montera Dignita i nya bilar samt i bilar som tidigare haft besvär med alkolåset.

Nytt arbetssätt för våra fordonssamordnare

Under hösten kommer vi att börja med ett nytt arbetssätt för våra fordonssamordnare. Vi har tre fordonssamordnare som tidigare arbetat med olika delar av hanteringen i era bilar. En har arbetat med inköp och försäljning, en med skador och en med service & reparationsbokningar. Nu kommer våra samordnare arbeta med alla delar som berör era bilar mot specifika verksamheter ute hos er. Detta innebär att vi kommer ha möjlighet att se en större bild över era bilars liv och ge en bättre personlig service till er. Vi ser fram emot ett gott samarbete med er! 

Ny upplaga av bilhandboken är på gång

Vi arbetar med att utforma och utveckla en ny bilhandbok till era bilar. Vi bygger den nya upplagan på delar av den äldre bilhandboken med lite nya erfarenheter vi fått under tiden vi arbetat mer era bilar. Om ni har förbättringsförslag eller synpunkter på bilhandboken får ni gärna skicka dem till oss på info@gavledriftservice.se

Rapport från första halvåret 2018

Det har varit ett produktivt första halvår här på fordonsavdelningen. Tillsammans med er har vi beställt över 80 nya bilar, där alla bilarna drivs med miljövänliga drivmedel!

Det är flest gasbilar beställda vilket känns extra roligt med tanke på att de flesta av oss använder kompostalternativ till våra matrester, därmed har vi bidragit till att dessa bilar kan rulla. En påse matavfall kan nämligen göras till biogas som räcker till att driva en personbil 4 km! Om ni vill läsa mer om biogas, se Gästrike återvinnares hemsida.

Tillsammans med er kommer vi att fortsätta mot målet fossilfritt år 2020 i Gävle kommun!

Kör lugnt!

Fordonsservice

Sidan uppdaterades senast 18 oktober 2018