Fordonsservice informationsbrev

November 2019

Verksamhetsplanering

Den 26 november mellan klockan 12 och 16 har fordonsavdelningen stängt för verksamhetsplanering. Vår Kundservice hanterar endast akuta ärenden under dagen. Med akuta fel syftar vi på att bilen inte går att köra och behöver bärgning till bilverkstad.

Ljus och lykta

Nu när mörkret kommer tidigare om dagarna vill vi påminna er om att ha rätt ljus igång på bilen. I mörkret är det lag på att alltid ha halvljus igång. Vid läge auto är baklyktorna släckta.

Tänk på att alltid kontrollera så att symbolen enligt nummer 4 är aktiverad.

Lampor bil

Vi kontrollerar alltid fordonens lampor vid både service och tvätt, men det är bra om ni kontrollerar så att belysningen fungerar som den ska mellan dessa tillfällen.

Körjournaler

Vi har ny leverantör av körjournaler vilket innebär att vi kommer att byta ut era körjournaler löpande och kontaktar respektive verksamhet inför bytet. Vi försöker lösa detta på ett så smidigt sätt för att minimera störningar i er verksamhet.

Månadens tips

Ni kan ställa in parkeringsvärmare för elbilen i bilens display, tre starttider per dag.

Ni som har motorvärmare, kom ihåg att koppla in den, då bilen drar mindre bränsle och ger er en behagligare resa. I handskfacket i er bil finns instruktionsbok för bilens värmare.

Sidan uppdaterades senast 6 november 2019