Fordonsservice informationsbrev

Maj 2019

Sommartider

Under juni, juli och augusti har vi förändrade öppettider. Vi håller öppet 07:00-16:00 under denna tid.

Vi påminner om att både vår verksamhet och vår kundservice stänger klockan 11:00 fredagen den 24 maj på grund av personalmöte. Detta innebär att vi endast har möjlighet att emot akuta felanmälningar. Vid akuta fel kontaktar ni oss som vanligt via telefonnummer 026-17 82 13.

Inför sommaren

Biltvättar

Under sommaren kommer vår bemanning minska på grund av semestrar. Detta medför att vi inte har möjlighet att utföra tvättar, bilvård och service av era fordon i samma utsträckning som resten av året. Vi kommer därför att avboka en del tvättar och istället dela ut tvättkort till de bilar som blir avbokade, som kan nyttjas på biltvättar i er verksamhets närhet.

Drop-in för mindre åtgärder

Under sommaren är ni varmt välkomna att svänga förbi hos oss på Kungsbäcksvägen 54 för att åtgärda enklare problem.

Semestervikarier

Semestertider närmar sig med stormsteg och vi vill passa på att påminna er där ute om att sprida kunskap till semestervikarier om exempelvis:

  • Hur alkolås fungerar och vilket munstycke som hör till vilken bil.

  • Ringa Kundservice på telefonnummer 026-17 82 13 eller skicka e-post till info@gavledriftservice.se för att anmäla fel eller service på era bilar.Observera att hantering av e-post sker vardagar mellan 07:00-16:00.

  • Hantering vid eventuell fordonsskada. Skadeanmälan måste fyllas i och anmälas om en skada uppstår. Mer information och blanketten som ska fyllas i finns under rubriken Skadeanmälan.

  • Laddkablar till elbilar ska tas med i bilen och inte hängas över laddstolpar.

  • Information om drivmedel och vart du tanka tanka Biogas och HVO i Gävle hittar ni på vår hemsida under rubriken Drivmedel.

Intresse för vår verksamhet från andra kommuner

I början av juni får vi chans att visa upp vår verksamhet för Falu kommun. De kommer på studiebesök till oss för att ta del av hur vi jobbar och vad vi gör inom vårt verksamhetsområde i kommunen. De vill se exempel på hur ett samlat fordonsansvar fungerar med alla funktioner i egen regi.

Kör lugnt!

Fordonsservice

Sidan uppdaterades senast 23 maj 2019