Fordonsservices informationsbrev

Juni/juli 2018

Öppettider i sommar

Kundservice är tillgängliga enligt ordinarie öppettider även under sommaren. Ni kan kontakta vår Kundservice på telefonnummer 026-17 82 13 eller info@gavledriftservice.se vardagar mellan klockan 07:00 – 17:00. Övrig tid kopplas vårt telefonnummer direkt till bärgare. Precis som vanligt med andra ord.

Vi arbetar hela sommaren, men med en minskad personalstyrka. Därför kommer vi inte kunna utföra service av bilar och biltvättar i samma utsträckning som vanligt. Nedan följer information om biltvättarna under sommaren. Kom ihåg att ni är varmt välkomna på drop-in hos oss på Kanalvägen 6 för att åtgärda mindre fel som torkarblad eller byte av lampor.

Biltvättar

Under sommaren har vi ordnat andra tvättmöjligheter för vissa verksamheter, detta eftersom att vi också har en minskad personalstyrka. Dessa verksamheter har blivit informerade separat och vi har haft en diskussion om hur länge biltvättarna hamnar externt.

Att tänka på under sommaren

Passa på att beställa alkolåsmunstycken innan ni går hem på så att det finns ett lager till eventuella semestervikarier.

Tänk på att sprida kunskap om bilarna vidare till eventuella sommarvikarier, så som vilka alkolåsmunstycken hör till vilken bil och hur laddsladdar till elbilarna fungerar. Informera även om att felanmälningar och bokning av service görs till vår Kundservice på telefonnummer 026-17 82 13 eller skicka e-post till info@gavledriftservice.se.

Under sommaren kommer vi inte att leverera nya bilar, leveranserna kommer istället att påbörjas i augusti. Detta gör vi för att säkerhetsställa att överlämnandet sker till rätt personer hos er samt för att vi med full styrka kommer finnas tillgängliga om ni har frågor.

Meddela oss om eventuella förändringar gällande kontaktpersoner/fordonsansvariga under sommaren. Det är viktigt att vi fortfarande kan kontakta er vid service-tillfällen eller liknande. Denna information går bra att maila oss på info@gavledriftservice.se.

Gavle Drift & Service flyttar

I samband med att vår flytt till Kungsbäcksvägen är klar, kommer vi att varmt välkomna er på öppet hus med lite prova-på-aktiviteter. Vi visar upp våra nya lokaler och kommer att ha el- och gasbilar på plats för testkörning. Vi hoppas kunna bjuda in till detta så snart vi fått ordning, förhoppningsvis innan snön faller.

Vi är HBTQ-certifierade!

Vi vill med glädje och stolthet meddela att vi är HBTQ-certifierade! Den 1 juni hade vi tillsammans med Gavlefastigheter och Gävle Parkeringsservice en värdegrundsdag där vi firade vår certifiering.

Under det senaste året har varje medarbetare deltagit på utbildningar tillsammans med RFSL. Vi ser nu varmt fram emot att fortsatta arbeta utifrån vår värdegrund och HBTQ-certifiering.

Fordonsavdelningen på studiebesök till Eskilstuna kommun

I juni åkte delar av vår fordonsavdelning till Eskilstuna kommun för ett studiebesök på deras fordonsavdelning. Deras kommun liknar vår storleksmässigt och arbetar också efter att ha en fossilfri fordonsflotta år 2020. Under hösten kommer de att börja med ett hållbarhetsprojekt som handlar om att uppmana till att tanka de miljövänliga drivmedlen och cykla. Vi fick en snabb inblick under dagen och vi kommer inspirerat att följa projektet framåt.

Sidan uppdaterades senast 27 juni 2018