Fordonsservice informationsbrev

Januari 2020

God fortsättning på det nya året!

Vi ser fram emot 2020

Information och utbildning

Under året önskar vi att få besöka era verksamheter på exempelvis er APT, för att informera och utbilda i exempelvis bilens alkolås, bränsle, sparsam körning med mera. Vi kommer att kontakta er för att höra när det kan passa och boka in tider.

Logistiktjänst

Vi utreder möjligheten att erbjuda en logistiktjänst som stöttar kommunens verksamheter med transporter av bilar till skadebesiktningar och skadeverkstad. Logistiktjänsten skulle också kunna utföra enklare åtgärder på plats hos verksamheterna, till exempel fylla vätskor, byta lampor, torkarblad och kalibrering av alkolås.

Vårt mål med detta är att korta handläggningstiden och öka servicegraden. Vi återkommer med mer information.

Elbilar med längre räckvidd

Under 2020 lanserar flera biltillverkare elbilar med en räckvidd på ungefär 40 mil, detta öppnar upp möjligheten för fler verksamheter att införskaffa en elbil. Kontakta våra fordonssamordnare för mer information.

Kundundersökning

Vår kundundersökning är försenad. På grund av tekniska problem så har vi inte kunnat skicka ut vår kundundersökning. Vi hoppas kunna åtgärda detta under januari, så kommer den till er via e-post. Vi vill gärna veta vad ni tycker om oss så vi är mycket tacksamma om ni tar er tid att svara på undersökningen.

Uppdaterade instruktioner

Vi har uppdaterat våra instruktioner och lathundar för Zenit på vår hemsida. Där finns bland annat hjälp om hur man bokar biltvätt i systemet. Lathundar

Kör lugnt!

Fordonsservice

Sidan uppdaterades senast 21 januari 2020